Молитва на быструю продажу квартиры

Когда необходимо быстро продать квартиру, можно прибегнуть к молитвенному прошению о помощи к высшим силам.​ Обращаются к разным святым, но считаются самыми сильными и действенными слова, адресованные⁚

  • Николаю Чудотворцу
  • Серафиму Саровскому
  • Спиридону Тримифунтскому

Сильная молитва Николаю Чудотворцу на продажу квартиры

О Всеблагий Николае, угодниче преизрядный Господень, теплый наш заступниче, и везде в скорбех скорый помощниче!​ Помози ми, грешному и унылому, в настоящем житии, умоли Господа Бога даровати ми оставление всех моих грехов, елико согреших от юности моея, делом, словом, помышлением и всеми моими чувствы; и во исходе души моея помози ми, окаянному, умоли Господа Бога, всея твари Создателя, избавити мя воздушных мытарств и вечного мучения, да всегда прославляю Отца, и Сына, и Святаго Духа, и твое милостивное предстательство, ныне и во веки веков.​ Аминь.​

Обращение к Серафиму Саровскому для быстрой продажи жилья

О Преподобный отче Серафиме, великий чудотворче!​ Всем притекающим к тебе во благовременней помощи не оставляеши, подаеши болезнующим исцеление, скорбящим утешение в печалех, бедствующим скорое вспоможение. Се ныне и мы, грешнии, прибегаем к тебе с усердною молитвою⁚ не отрини нас, просящих твоего заступления, но милостиво устрой нам помощь твою.​ Испроси нам от Господа, сил крепость, в трудах наших благословение, в скорбях и печалех сердечное утешение, недужным исцеление, падшим возставление, заблудшим на путь истины возвращение, молитвенником за нас ко Господу пребывай, нас же укрепи предстояти во всех искушениях непоколебимо и веру православную соблюсти до конца наших дней.​ Ей, угодниче Божий, не возгнушайся нас, с верою и надеждою к тебе притекающих.​ Будь нам путеводителем во спасение во всех нуждах наших. Да сподобимся твоими молитвами благополучно достигнути царствия небеснаго, идеже со всеми святыми прославим единое Божественное имя Отца, и Сына, и Святаго Духа во веки веков.​ Аминь.​

Молитвенное обращение к Спиридону Тримифунтскому для помощи в продаже недвижимости

О великий и пречудный Святителю Спиридоне, Керкирский чудотворче!​ Предстоя Престолу Божию с лики Ангелов, призири милостивым оком на предстоящия люди и просящия сильныя твоея помощи; Умоли человеколюбиваго Бога, да не осудит нас по беззаконием нашим, но да сотворит с нами по милости своея.​ Испроси нам у Христа Бога нашего мирное и безмятежное житие, здравие душевное и телесное, земли плодородие и во всем изобилие и благоденствие, и да не во зло обратим блага, даруемая нам от щедрот Божиих, но во славу Его и в прославление твоего заступления.​ Избави всех, с верою притекающих к тебе, от всяких бед, скорбей, клеветы, глада, потопа, огня и смертоноснаго поветрия.​ Ты бо избавил свой град от всех сих бедствий во время жития твоего, от нашествия Агарян и от глада спас, и многия грешники к покаянию привел еси.​ Тако и ныне не престай молитися о нас, чадех твоих, иже просим твоего заступления.​ Буди нам помощник в скорбех, врач в болезнех, заступник в напастех, кормитель в нуждах и скорый податель во всяком благом начинании.​ Умоли Господа, да дарует нам оставление согрешений наших, ибо мы по множеству беззаконий наших не можем воспевати во святем твоем храме и в чине преподобных твоих прославляти всесвятое имя Отца, и Сына, и Святаго Духа.​ Ей, святителю Христовых, да не лишиши нас твоея помощи и заступления, да тобою спасаеми благодатию и любовию Божиея, достигнем вечнаго блаженства со всеми святыми, прославляя Бога во веки веков.​ Аминь.

Перед чтением молитвы, важно очистить разум от лишних мыслей и искренне верить в помощь, испрашиваемую у высших сил.​

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий